Üzleti környezet, Kultúra, Oktatási intézmény, Lakóépület – Mindegyikben közös, hogy nagy számú elektronikus eszköz áll rendelkezésünkre a fejlett technológiáknak köszönhetően, amelyek segítik a hatékonyabb közös munkavégzést, gazdagítják a felhasználói élményt, vagy éppen forradalmasítják az oktatási módszereket. Hogy e hatalmas eszközarzenál által kínált lehetőségeket a leghatékonyabban tudjuk szolgálatunkba állítani, rendszerbe kell szerveznünk azokat, megoldásokká alakítva az alkotó részegységeket.

Cégünk munkatársai már több, mint 10 év tudásával – számos sikeres projekt során szerzett gyakorlati tapasztalattal, átfogó piaci ismeretekkel, valamint magas szintű és kiterjedt gyártói kapcsolatokkal – állnak rendelkezésére e megoldások megtervezése, megvalósítása, valamint üzemeltetés támogatása kapcsán.

Szolgáltatásaink

  • Audio – Video integrációs tanácsadás:  Ha még nem tudja pontosan, hogy felmerült igényei megoldására pontosan milyen eszközökkel, mennyi idő és mennyi pénzügyi erőforrás ráfordítással kaphat kézzel fogható megoldást, szakembereink segítenek.
  • Tervezés:  A jól sikerült projekt gondos tervezést és előkészítést igényel. Több mint 10 év számos projektjének tapasztalatával a hátunk mögött megbízható partnerre talál bennünk, legyen az gyengeáramú hálózat, AV eszközpark, videokonferencia rendszer kiépítése vagy akár a látvány és a bútorzat megtervezése is.
  • Kivitelezés:  mert a projekt  jó minőségben és a kitűzött határidőre való leszállítása minden esetben a megvalósítást végző szakemberek felkészültségén és tapasztalatán múlik.
  • Értékesítés:  vállaljuk széleskörű gyártói kapcsolatainkon keresztül magas minőségű, professzionális termékek szállítását. Igény esetén ezeket rendeltetési helyükön szakszerűen üzembe is helyezzük, integráljuk a meglévő hálózatba.
  • Üzemeltetés támogatás:  Legyen az már meglévő, vagy frissen beszerezett eszközpark, felkészült, gyártói minősítéssel rendelkező szakmérnökeink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben üzemeltetési kérdése vagy támogatási igénye merülne fel.
  • Szerviz és garanciális ügyintézés:  Az általunk forgalmazott gyártók termékei kapcsán teljeskörű szervíz hátérrel rendelkezünk, és hatékony segítséget nyújtunk meghibásodás esetén a garanciális ügyintézésben is.